Nova xarxa BRCAT

Post sobre las líneas en activo de autobuses, tranvías y metro del área de Barcelona y el resto de Cataluña
m.h.t.
Mensajes: 62
Registrado: 22 Oct 2017, 14:12

Nova xarxa BRCAT

Mensajepor m.h.t. » 18 Dic 2017, 18:18

L’autobús amb carril segregat substitueix vells somnis de tramvia

La Generalitat projecta noves línies de bus ràpid en vies interurbanes congestionades


Una de les assignatures pendents del transport públic a Catalunya és la connexió ràpida entre municipis veïns amb una congestió important als accessos viaris. En els temps dels grans projectes urbanístics i d’infraestructures faraòniques es va plantejar la construcció de línies de tramvia per unir ciutats del Vallès, Girona i Tarragona, entre d’altres, però la crisi es va emportar la magni­ficència, i ara es posa sobre la taula una proposta més adaptada als temps actuals.

Es tracta de la creació d’una xarxa formada per 17 línies d’autobús interurbà amb una alta freqüència de pas i carril bus segregat per garantir-ne la competitivitat. [...]

És el cas de la primera línia que es farà realitat, la B1, que connectarà Cornellà i Castelldefels passant per Sant Boi de Llobregat, Viladecans i Gavà a través de la C-245. [...] Els plans de la Generalitat passen per tenir en un termini de quatre anys les 17 línies que es poden veure al mapa adjunt funcionant amb les corresponents obres executades als corredors viaris.

http://www.lavanguardia.com/encatala/20 ... ublic.html

Volver a “Líneas de Area Metropolitana BCN y Cataluña”

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado